NOV MEJNIK V SLOVENSKI KIBERNETSKI VARNOSTI!

Brihteja bo na osrednji slovenski konferenci za informacijsko varnost INFOSEK, premierno predstavila novo vodilno obveščevalno platformo o zunanjih kibernetskih grožnjah DeCYFIR.

Pridružite se nam na razstavnem prostoru, da se pogovorimo, kaj pomeni naše novo partnerstvo s podjetjem Cyfirma za vašo organizacijo!

Obiščite naša predavanja in iz prve roke spoznajte, kako platforma DeCYFIR pripomore k izboljšanju varnosti in zaščite vaše organizacije v zunanjem kibernetskem prostoru:

 • Glavna tema prvega konferenčnega dne (6. 9. 2022, ob 16.00 uri, dvorana Pinta1):
  Polje kibernetskih groženj se neprestano širi – Dirk Wahlefeld, CYFIRMA & BRIHTEJA d. o. o.
 • Tretji konferenčni dan, Sekcija 1 (9. 9. 2022, ob 11.15 uri, dvorana Pinta1):
  Napoved kibernetskih napadov predstavlja poslovno v(p)rednost podjetju – Dirk Wahlefeld, CYFIRMA & BRIHTEJA d. o. o.
hello world!

Kdo je Dirk Wahlefeld?

Dirk Wahlefeld je vodja Cyfirminih pred prodajnih dejavnosti v ZDA ter v regiji EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Pri zagotavljanju oprijemljivih rezultatov za partnerje in stranke kot tehnološki vodja z več kot 20-letnimi izkušnjami dosledno uporablja svoje globoko tehnično strokovno znanje in spretnosti. Dirk iznajdljivo združuje svojo ekspertizo iz kibernetske varnosti z izzivi današnjega in prihodnjega poslovnega okolja. Tako strankam pomaga razrešiti najnujnejše izzive kibernetske varnosti, od katerih je odvisno njihovo tekoče poslovanje ter prihodnja rast in razvoj. Njegovo ostro oko za posel zagotavlja, da tehnološke naložbe strank, še posebej na polju kibernetske varnosti, ustvarijo največje donose.

Naj vam prišepnemo: Dirk bo prisoten ves čas konference. Tako vam bo na voljo, da izveste, zakaj produkte Cyfirma uporabljajo napredna podjetja po vsem svetu, vključno s podjetji z lestvice Fortune 500.

Kaj vam sporoča Tilen Naraks, vodja prodaje v Brihteja d. o. o.?

Partnerstvo s podjetjem Cyfirma je pomemben mejnik za stranke in podjetje Brihteja. Proslavimo ga skupaj! Obiščite nas na našem razstavnem prostoru.

KAJ JE OBVEŠČEVALNA PLATFORMA DECYFIR?

Obveščevalna platforma o zunanjih kibernetskih grožnja DeCYFIR ponuja osrednjo nadzorno ploščo za vpogled v grožnje, ki prežijo na organizacijo v njenem zunanjem kibernetskem prostoru. Platforma ob tem omogoča hitro analizo tveganj in potencialnih vdorov ter uhajanja podatkov. V nadzorno ploščo je vključena tudi analiza trendov, ki odgovornim za kibernetsko varnost ter poslovnim odločevalcem pomaga pri spremljanju in prikazovanju stopnje ranljivosti v realnem času.

Zakaj je to pomembno? Za ohranjanje in razvoj poslovne dejavnosti v današnjem digitalnem okolju je nujno, da organizacija pozna ranljivosti pred zunanjimi kibernetskimi grožnjami, še preden jih odkrijejo napadalci. Z DeCYFIR-ovo zaznavo groženj in digitalno zaščito imajo vodje obsežen nabor orodij za določanje verodostojnosti in kritičnosti realnih groženj, kar jim omogoča proaktiven pristop pri sprejemanju strateških odločitev. Poleg tega lahko sproti spremljajo vplive sprememb v notranjem informacijskem okolju, na primer ob uvajanju novih informacijskih sistemov in storitev, na zunanjo varnostno sliko, z namenom takojšnjega ukrepanja in odpravljanja ranljivosti.

Glavne zmožnosti platforme DeCYFIR :

 • vpogled v kibernetske procese in v njihovo zrelost za doseganje poslovnih ciljev;
 • razumevanje, katera IKT sredstva in storitve je treba zaščititi najprej;
 • seznam vektorjev potencialnih napadov, ki lahko ogrozijo "kronske dragulje";
 • vpogled v aktivnosti zaposlenih, procese, tehnologijo in politiko, ki jo je treba izboljšati za zaščito pred kibernetskimi napadi;
 • predvidevanja kibernetskih napadov, kjer bi bila organizacija potencialna tarča;
 • uporabniško prilagojeni vpogledi v kibernetske grožnje in tveganja, ki so relevantna za organizacijo, industrijo in geografsko lokacijo;
 • zagotavljanje boljših odločitev glede varnostnih proračunov in zaposlenih;
 • zagotavljanje skladnosti z varnostnimi standardi in posodabljanje vseh vidikov varnostnega nadzora;
 • učinkovitejše odzivanje na kibernetske grožnje.

Več o platformi DeCYFIR: https://www.cyfirma.com/decyfir/

ZAKAJ OBISKATI 20. KONFERENCO INFOSEK?

Konferenca INFOSEK je največji strokovni in poslovni dogodek v Sloveniji v segmentu informacijske varnosti. Organizatorji letos ob jubilejni dvajseti izvedbi pričakujejo kar 700 udeležencev.

Konferenca INFOSEK vsako leto poveže uporabnike, uvajalce in proizvajalce produktov za informacijsko varnost. V treh konferenčnih dneh se bo zvrstilo 61 vrhunskih predavanj ob bogatem spremljevalnem dogajanju.

Več informacij o programu dobite na: https://infosek.net/program.

Komu je v osnovi namenjena konferenca:

 • odločevalcem, ki so zadolženi za varovanje in ohranjanje pravilne strukture podjetja in vsem tistim, ki bi radi izvedeli več o informacijski varnosti;
 • direktorjem informatike, sistemskim administratorjem in ostalim zaposlenim v oddelkih informatike;
 • vodjem varnosti, vodjem informacijske zaščite, varnostnim inženirjem in vsem, ki so v podjetju/organizaciji odgovorni za varovanje informacij;
 • vsem informatikom, ki bi radi spoznali razmišljanje top managementa in uprave pri izbiri in podpori projektov, ter obratno;
 • poslovnim sekretarkam in ostalim administrativnim kadrom, ki predstavljajo pomemben člen upravljanja in varovanja informacij v podjetju.

Stik za več informacij
Za kakršne koli dodatne informacije in srečanja s strokovnjaki se obrnite na:
Tilen Naraks
vodja prodaje
M: +386 31 650 125
T: +386 3 828 03 10
E: tilen.naraks@brihteja.si

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram