Brihteja na konferenci INFOSEK 2018

INFOSEK je največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti. Udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem, kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih predavateljev vsako leto gostijo tudi ugledne tuje strokovnjake.

V zadnjem času smo dosegli svojo prebojno vrednost na področju izvedbe projektov upravljanja z identitetami (IAM) in sicer predvsem na geografskem področju centralne in severozahodne Evrope. Prevzeli ali sodelovali smo pri številnih procesnih in tehnoloških vzpostavitvah največjih bančnih in proizvodnih sistemov. S svojimi izkušnjami in znanjem smo doprinesli k uspešnosti projektov in posledičnega dviga organizacijske kulture ter urejenosti podjetja.

O predavanju

Konkretno bomo predstavili nekatere dobre prakse in življenjsko uporabne nasvete, kako se lotevati tovrstnih projektov in kakšni so tipični rezultati projekta; prvič iz gledišča posameznika, drugič pa iz vidika organizacije.

Spoznali bomo napredne korake v razvoju področja IAM, ki se širi od oseb na posamezne elemente informacijskih sistemov (IoT) in se dotaknili zaščite informacij, ki se premika iz strogega omrežja čedalje bližje končnim napravam in uporabnikom.
Vsekakor boste na predavanju izvedeli za nekatere prakse in primere procesov, s katerimi se srečujemo pri večini projektov in predstavljajo temelj uspešne izvedbe.

Andrej Zimšek, Brihteja d.o.o.

Mag. Andrej Zimšek je po končanem šolanju v smeri elektronike pričel z delom na področju varovanja informacijskih sistemov in znanje nadgradil s certifikacijo CISA revizorja. Z leti je širil svoja praktična znanja s področja obvladovanja tehnologij na področja obvladovanja procesov. Eno izmed ključnih področij njegovega trenutnega dela predstavlja postavitev in vpeljava sistemov za upravljanje z identitetami. V zadnjem desetletju je tako pomagal številnim strankam v Sloveniji in v tujini pri vpeljavi sistemov za upravljanje z identitetami. Svoje izkušnje je pridobival in izpopolnjeval pri strankah, ki prihajajo iz bančnega sektorja, javne uprave, industrije in zavarovalništva.

Ste se udeležili predavanja »Mednarodne izkušnje s projektov implementacije Identity management«?  
Ocenjujete, da tudi vaša organizacija potrebuje tovrstne rešitve?
Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavišču in izpolnite nagradni vprašalnik ter si prislužite Brihtejin koledar 2019. Med vsemi, ki boste sodelovali v nagradni igri bomo izžrebali srečneža, ki se nam bo pridružil na jadralskem izletu po južni Dalmaciji.
Splošna pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.
hello world!

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310
FAX: +386 3 828 0 311
hello world!

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
Logotip Družini prijazno podjetje
Scroll Up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram