VARNOST PODATKOV JE KLJUČNA ZA VAŠE ZDRAVJE

Ali se vam je že zgodilo, da so podatki o zdravstvenem stanju pacientov prišli v roke nezaželeni osebi? Ali lahko zaposleni v vaši organizaciji dostopajo do zaupnih podatkov, ki jim niso namenjeni?

V času, ko so podatki tudi v zdravstvu del informacijskega sistema, se je potrebno zavedati vseh varnostnih lukenj, kjer lahko pride do vpogleda zaupnih podatkov. Ukradeni medicinski podatki imajo neprecenljivo vrednost, zaradi tega so zanimiva tarča za nepridiprave.

Z uporabo One Identity rešitve zagotovite učinkovit nadzor nad pravicami uporabnikov v informacijskem sistemu, obenem pa ne zmanjšujete učinkovitosti zaposlenih.

Klemen Forneci
IAM svetovalec

Sistem za upravljanje s pravicami uporabnikov zagotovi, da lahko odgovorne osebe neposredno nadzirajo celoten proces dodeljevanja ustreznih pravic. S tem se izloči neposredna vpletenost sistemskih administratorjev v proces dodeljevanja pravic. Odgovorne osebe lahko na osnovi  potreb tako zaposlenih, kot tudi uporabnikov (pacientov) določajo ustrezne pravice. S tem poskrbimo, da ima uporabnik vse potrebne pravice za opravljanje dela na voljo ob pravem času. Celoten proces je seveda podprt z natančno revizijsko sledjo, ki v vsakem trenutku omogoča celovit pregled pravic v informacijskem sistemu. Prav tako se močno skrajša čas, ki je potreben, da uporabnik dobi vse potrebne pravice.

Ekipa Brihteje vam z veseljem prikaže delovanje One Identity rešitve, predvsem pa prikaže na kakšen način bo sistem povečal varnost in dodano vrednost vaše ustanove.  

IAM v zdravstvu

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310
FAX: +386 3 828 0 311
hello world!

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
Logotip Družini prijazno podjetje
Scroll Up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram