BRIHTEJA PONOVNO DELUXE SPONZOR KONFERENCE ONE IDENTITY UNITE


One Identity je podjetje, ki se ukvarja z rešitvami kompleksnih težav v sferi upravljanja identitet in dostopov. Na trg prinašajo tehnologije, ki združujejo učinkovitost in uspešnost v sektorju upravljanja z identitetami, upravljanja s privilegiranimi dostopi in s ponujanjem rešitev identitetnega managementa kot storitvijo.
    
Tradicionalna konference One Identity Unite je krovna konferenca podjetja One Identity, kjer se predstavljajo vodilni produkti, rešitve in novosti velikana s področja upravljanja identitet in dostopov (IAM).
IAM pa se nanaša na okvir tehnologij, ki zagotavljajo, da imajo ustrezni ljudje v podjetju ustrezen dostop do tehnoloških virov in širše gledano pada pod domeno varovanja sistemov informacijske tehnologije. Ti sistemi identificirajo, overijo in pooblastijo posameznike, ki uporabljajo sisteme informacijske tehnologije in podajajo dostop do potrebnih aplikacij za nemoteno delo posameznega uporabnika.

Identity and access management tako:
  • optimizira čas dodeljevanja pravic;
  • selekcionira dostop do informacij;
  • poenostavi življenje končnemu uporabniku;
  • krepi organizacijsko kulturo.
One Identity Unite konferenca bo letos potekala od 1.-4. aprila 2019 v Budimpešti in bo, kot vsako leto, poudarjala sodelovanje strank, partnerjev in produktnih strokovnjakov iz celotnega sveta z namenom iskanja optimalnih rešitev, želenih inovativnih prijemov in seveda z nagovorom o potencialnih izzivih prihodnosti. 

V letu 2018 smo v francoski Nici prejeli nagrado za One Identity Partner of the Year znotraj EMEA regije za celotno področje Centralne in Vzhodne Evrope, kar predstavlja potrditev za vsa naša prizadevanja in motivacijo za prihajajoče projekte. Takšno priznanje nam veliko pomeni, saj generira nadaljnje povezovanje in trdnejše sodelovanje na področju upravljanja identitet in dostopov; predstavlja namreč obvezo, a hkrati tudi izjemen privilegij.
 
Urejen, razpoložljiv in varen IT v vseh podjetij s katerimi sodelujemo je naša prioriteta, zato se bomo letos na One Identity konferenci zopet predstavili kot sponzor, saj je v našem interesu, kot tudi naših potencialnih strank, da transparentno in z velikim zagonom ter izpostavljenostjo predstavimo sadove našega dela, skupaj z našimi partnerji pa postavljamo temelje za bodoče povezave in uspešne zgodbe.
Pridružite se nam v Budimpešti od 1.-4. aprila 2019, pristopite do Brihtejine ekipe polne znanja in strokovnosti, da lahko še nadalje soustvarjamo varno okolje v katerem se lahko posameznik osredotoči na brezskrbno opravljanje svojega dela, organizacija pa na brezskrbno poslovanje. 

Za na konec pa še citat, ki enostavno, vendar v celoti opiše poslanstvo IAM rešitev:
"IAM rešitve olajšajo življenje končnega uporabnika. So orodja, ki Vam pomagajo doseči skladnost v organizaciji. K mizi prinašajo varnost."

Se vidimo v Budimpešti!
Prijavite se!

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310
FAX: +386 3 828 0 311
hello world!

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
Scroll Up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram