BRIHTEJA POSTALA PARTNER LETA DRUŽBE ONE IDENTITY

Na konferenci Unite smo z velikim navdušenjem prejeli nagrado za One Identity Partner of the Year znotraj EMEA regije.

Nica v Franciji je od 9. od 12. aprila gostila konferenco One Identity Unite za stranke in partnerje, ki jo organizira podjetje One Identity. Na njej so bili predstavljeni izdelki, rešitve in številne novosti v rešitvah podjetja, ki sicer velja za vodilnega ponudnika rešitev s področja upravljanja identitet in dostopov (IAM)

Partnerji in stranke so udeležencem predstavili različne primere dobrih praks, med katerimi je bil tudi projekt ureditve upravljanja identitet na Univerzi v Mariboru. Dobra praksa, ki jo je predstavil dr. Izidor Golob, je bila po mnenju večine udeležencev, ena najboljših, saj je pokazala pravo dodano vrednost urejenega sistema upravljanja uporabniških pravic.

Na konferenci Unite smo z velikim navdušenjem prejeli nagrado za One Identity Partner of the Year znotraj EMEA regije za celotno področje Centralne in Vzhodne Evrope. Na takšno visoko priznanje nismo bili pripravljeni, kljub dejstvu da smo se zavedali, da naše delo opravljamo profesionalno in z visokimi etičnimi standardi. V Brihteji smo na priznanje še posebej ponosni, obenem pa se zavedamo, da priznanje pomeni obvezo za nadaljnjo trdo in kakovostno delo na projektih s področja upravljanja uporabniških pravic.

Prav tako pa smo se izkazali tudi v družabnem delu konference, saj smo prejeli priznanje za najboljši ekipni duh in zmagovalno miselnost.

hello world!

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310
FAX: +386 3 828 0 311
hello world!

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
Logotip Družini prijazno podjetje
Scroll Up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram