Brihteja na konferenci INFOSEK 2019

INFOSEK je največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti. Udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem, kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih predavateljev vsako leto gostijo tudi ugledne tuje strokovnjake.

V zadnjem času smo dosegli svojo prebojno vrednost na področju izvedbe projektov upravljanja z identitetami (IAM) ter priviligiranih dostopov (PAM), predvsem na geografskem področju centralne in severozahodne Evrope. Prevzeli ali sodelovali smo pri številnih procesnih in tehnoloških vzpostavitvah največjih bančnih in proizvodnih sistemov. S svojimi izkušnjami in znanjem smo doprinesli k uspešnosti projektov in posledičnega dviga organizacijske kulture ter urejenosti podjetja.

O predavanju

Za uporabo informacijskega sistema potrebujemo ustrezne dostopne pravice. Upravljanje in nadzor pravic je en od stebrov učinkovitega varovanja informacij. To se odraža tudi v sodobnih pristopih zagotavljanja kibernetske varnosti kot je npr. »zero trust architecture«. Poleg zagotavljanja zadostnih uporabniških pravic je potrebno še vedno zagotavljati dodaten nadzor za uporabnike s povišanimi pravicami. Ti uporabniki so še posebej zanimivi za neupravičene dostope.

V predavanju bo predstavljen pomen ustreznega upravljanja uporabniških pravic in načini za avtomatizacijo teh postopkov ter možnosti dodatnih kontrol za uporabnike s povišanimi pravicami. Celotno predavanje temelji na dolgoletnih izkušnjah na številnih projektih tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Andrej Zimšek, Brihteja d.o.o.

Mag. Andrej Zimšek je po končanem šolanju v smeri elektronike pričel z delom na področju varovanja informacijskih sistemov in znanje nadgradil s certifikacijo CISA revizorja. Z leti je širil svoja praktična znanja s področja obvladovanja tehnologij na področja obvladovanja procesov. Eno izmed ključnih področij njegovega trenutnega dela predstavlja postavitev in vpeljava sistemov za upravljanje z identitetami. V zadnjem desetletju je tako pomagal številnim strankam v Sloveniji in v tujini pri vpeljavi sistemov za upravljanje z identitetami. Svoje izkušnje je pridobival in izpopolnjeval pri strankah, ki prihajajo iz bančnega sektorja, javne uprave, industrije in zavarovalništva.

Ste se udeležili predavanja »S PAMetjo do nadzora nad dostopom do informacij«?  
Ocenjujete, da tudi vaša organizacija potrebuje tovrstne rešitve?
Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavišču in izpolnite nagradni vprašalnik ter si prislužite Brihtejin koledar 2020. Med vsemi, ki boste sodelovali v nagradni igri bomo izžrebali srečneža, ki se nam bo pridružil na jadralskem izletu po južni Dalmaciji.
hello world!

KONTAKT

NASLOV: Mariborska cesta 7, 3000 Celje
TELEFON: +386 3 828 0 310
FAX: +386 3 828 0 311
hello world!

O NAS

BRIHTEJA, inovativne IT rešitve, d.o.o.
Ident. št. za DDV: SI 26561263
Transakcijski račun: SI56 0242 6026 2989 747 – NLB d.d.
Osnovni kapital: 75.000,00 EUR
Matična številka: 3913589000

SLEDITE NAM

Ne zamudite naših dogodkov, prijavite se in bodite obveščeni
Logotip Družini prijazno podjetje
Scroll Up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram